Sierra Modellsport


Обща информация

SIERRA MODELLSPORT S.R.L. е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. SIERRA MODELLSPORT S.R.L. предлага широка гама продукти от категория Стремежът на SIERRA MODELLSPORT S.R.L. е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

Фирма: SIERRA MODELLSPORT S.R.L.

Адрес: Str. Ştefan cel Mare 14, Botosani, Botosani, 710022

ЕИК: 9871814

IBAN: RO76BACX0000003009529000

Банка: UNICREDIT TIRIAC BANK SA

Телефонен номер: +40728405405

Поддържа: Намерете отговори в eMAG Help

Статут: Търговец

Код основна дейност: 4690

Данъчен адрес: Str. Ştefan cel Mare, 14, Mun. Botoşani, BOTOŞANI

Търговецът декларира на собствена отговорност и гарантира, че продуктите, продавани чрез платформата на eMAG, са в съответствие със законодателството, приложимо в Европейския съюз.

Полезна информация

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от Sierra Modellsport са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • За периода 2024-09-30 - 2025-09-01 , таксата за доставка за поръчки с вид доставка Куриер, e 13 лв.
  • Стартиращо от 2023-01-30 Стойността на таксата за доставка е 12.66 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че SIERRA MODELLSPORT S.R.L. не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на SIERRA MODELLSPORT S.R.L. както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от SIERRA MODELLSPORT S.R.L. по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Политика за връщане

Ако желаете да върнете продукти, поръчани от този продавач на eMAG Marketplace, имате възможност да го направите чрез куриерска служба / Locker. Всеки търговец в платформата eMAG може самостоятелно да определи начина, по който приема връщания, ето защо е важно да се консултирате с този раздел, преди да направите заявка за връщане. По-долу ще намерите цялата политика за връщане на стоки на продавача:

Продуктите, които връщате, трябва да са в същото състояние, в което сте ги получили, не извършвайте неразрешени интервенции върху тях. За тези, които показват признаци на износване или прекомерна употреба, драскотини, стружки, удари, механични или електрически сътресения, продукти, които нямат аксесоари, ще трябва да приложим намаление на стойността на продуктите.
Продуктите трябва да са с непокътнати оригинални етикети и всички документи, с които са били доставени.
Продуктите трябва да са придружени от всички аксесоари и/или подаръци, с които са били доставени.
Ако сте закупили няколко продукта от един и същи вид и искате да ги върнете всичките, уверете се, че само един от тях е бил разпечатан. Връщането на останалите продукти се приема само ако те са запечатани, освен ако не сте имали основателна причина да разпечатате повече от един продукт.

За да установи естеството, характеристиките и функционирането на продуктите, потребителят трябва да ги докосне и да ги разгледа по същия начин, както би могъл да го направи в реален физически магазин. Потребителят трябва само да изпробва дадена дреха, но не и да я носи по различни поводи. Ето защо по време на срока за отказ от договора потребителят трябва да борави със стоките и да ги проверява с необходимото внимание.
За да упражните правото си на отказ, трябва да ни информирате за решението си да се откажете от този договор, като регистрирате искане за връщане тук или използвате друго недвусмислено изявление, изразяващо това решение.
Съгласно чл. 50 от Закона за защита на потребителите имате право да се откажете от договори, сключени от разстояние, без да посочвате причини, в срок от 14 дни, считано от датата, на която Вие или посочено от Вас трето лице, различно от превозвача, физически притежавате продуктите/последния продукт.
Ако се откажете, ще възстановим всяка сума, която сме получили от Вас, включително разходите за доставка, с изключение на допълнителните разходи, определени от факта, че сте избрали начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен вид доставка, предлаган от нас, без необосновано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни от датата, на която сме информирани за решението Ви да се откажете от този договор. Ще извършим това възстановяване, като използваме същия начин на плащане като този, използван за първоначалната транзакция, освен ако не сте изразили изричното си съгласие за друг начин на възстановяване; във всеки случай няма да ви бъдат начислявани комисиони в резултат на това възстановяване.
Изпратете продуктите или ги предайте директно на нас на адрес Str. Stefan cel Mare, Nr. 14, Botosani, Botosani, 80000 без неоправдано забавяне и във всеки случай в рамките на максимум 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за отказа си. Срокът се спазва, ако продуктите са изпратени обратно преди изтичането на 14-дневния срок.
Вие ще трябва да поемете преките разходи за връщане на продуктите.
Вие носите отговорност само за намаляване на стойността на продуктите в резултат на манипулации, различни от тези, необходими за определяне на естеството, качествата и функционирането на продуктите.
Нашите оператори ще ви предложат съдействие при избора на метод за връщане и ще ви предоставят необходимите подробности относно адреса за изпращане на продуктите, опаковката или контакта с куриерската фирма.

Гаранционни условия

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от SIERRA MODELLSPORT S.R.L., за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от SIERRA MODELLSPORT S.R.L. или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на SIERRA MODELLSPORT S.R.L. в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на SIERRA MODELLSPORT S.R.L.. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на SIERRA MODELLSPORT S.R.L.. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +40728405405 или и-мейл sierramodellsp18@emag.bg

Продуктови категории

773 Продукта (виж всички)
Компютри & Периферия
Wireless & Системи за наблюдение (1)
Сървъри и UPS-и (4)
ТВ, Аудио & Фото
Оптика и астрономия (1)
Спорт & свободно време
Лов & Риболов (13)
Книги, Офис & Храни
виж всички категории