Ръчна еспресо машина De'Longhi La Specialista Maestro EC 9865.M, 1450W, Студена екстракция, Кана за мляко с технология LatteCrema, 2.5 л, 19 бара, Сребрист

Информация :
  • Проверка на пратката

  • 30 дни право на връщане виж повече

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца
    • Търговец/ЮЛ/ЕТ: 24 месеца

3.819,99 лв.

Предлаган и с доставка от: eMAG

Изчерпана наличност eMAG Genius

Виж подобни продукти на база:
Разопакован
Продукт със сериозни следи от употреба, опаковка в добро състояние, фини драскотини по корпуса, следи от употреба (храна), липсват аксесоари.

НОВО 3.819,99 лв.

2.199,99 лв.

Разлика: 1.620,00 лв.

Други оферти

Разопакован

Продукт със сериозни следи от употреба, опаковка в добро състояние, фини драскотини по корпуса, следи от употреба (храна), липсват аксесоари
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 3.819,99 лв.

2.199,99 лв.

Разлика: 1.620,00 лв.

Продукт със сериозни следи от употреба, повредена опаковка, фини драскотини по корпуса, следи от употреба (храна)
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 3.819,99 лв.

2.249,99 лв.

Разлика: 1.570,00 лв.

Продукт със сериозни следи от употреба, повредена опаковка, следи от употреба (храна), изразени драскотини
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 3.819,99 лв.

2.249,99 лв.

Разлика: 1.570,00 лв.

Продукт със следи от употреба, повредена опаковка, фини драскотини по корпуса, следи от употреба (храна)
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 3.819,99 лв.

2.299,99 лв.

Разлика: 1.520,00 лв.

Продукт със сериозни следи от употреба, опаковка в добро състояние, фини драскотини по корпуса, следи от употреба (храна), липсват капсули
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 3.819,99 лв.

2.299,99 лв.

Разлика: 1.520,00 лв.

Зарежда

Зарежда

Описание

 

 

 

Симфония от кафе, основана на науката.

 

Като диригент на оркестър, който кара всички музиканти да пеят като едно цяло, La Specialista Maestro, оборудван със студена екстракция, предлага перфектния баланс между науката за кафето и изкуството за текстуриране на млякото. Предлагайки най-добрата чаша кафе, независимо от вида на зърната, но и перфектната текстура на млечната пяна, La Specialista Maestro ви помага да станете специалист както в процеса на приготвяне на кафе, така и в процеса на разпенване на мляко.

 

Най-новото поколение технология за приготвяне на кафе е вградена в съвременен дизайн, вдъхновен от професионалните машини за еспресо и идеално илюстриращ майсторството на един бариста.

 

Начинът на смилане на зърната, динамичната предварителна инфузия, прецизната термична стабилност при приготвяне и 5-те температурни настройки за процеса на вливане, улавят и освобождават целия аромат на любимите ви кафеени зърна, така че резултатът в чашата да е перфектен , всеки път .

 

Специалистът по студена екстракция Maestro предлага 8 предварително зададени и автоматично приготвени рецепти и топла вода за чайове и запарки.

Топли напитки: Еспресо, Кафе, Американо, Капучино, Флет Уайт, Лате Макиато. Студени напитки: Espresso Cool, Cold Brew

 

Студено извличане

 

Иновативната технология за студена екстракция, проектирана от De'Longhi, автоматично приготвя по-леки и по-освежаващи напитки, приготвени чрез инфузия, у дома, за по-малко от 5 минути.Студената екстракция подобрява сладките и плодови нотки на кафето, а студените рецепти са още по-добри, ако се сервират с лед.

 

Рецепта за еспресо Cool

 

Нова и уникална рецепта на De'Longhi, с фин крем и сладки нотки.

За рецептата Espresso Cool се препоръчва да настроите мелачката на една от позициите 3, 4, 5 или 6 и да добавите кубче лед към чашата.

Количеството напитка за единична доза е ок. 40 мл и прибл. 80 мл за двойна доза.

За приготвяне се използва вода при стайна температура, прибл. 20°C и налягане 9 bar, с предварителна инфузия.

   

Рецепта за студено варене

 

Приготвянето на рецептата Cold Brew у дома вече е възможно за по-малко от 5 минути.

Ексклузивната технология за студена екстракция трансформира любимите ви зърна, като ги смила и пресова автоматично, след което влива кафето на прах с вода със стайна температура при много ниско налягане и извлича всички ароматни нюанси на любимото ви кафе в перфектна чаша кафе Cold Brew.

За рецептата за Cold Brew се препоръчва да настроите мелачката на една от позициите 4, 5 или 6 и да добавите 3 кубчета лед към чашата.

Количеството напитка за единична доза е ок. 110 мл и прибл. 180мл за двойна доза.

За приготвяне се използва вода при стайна температура, прибл. 20°C и минимално налягане, без предварителна инфузия.

Cold Brew е отлична основа за креативни освежаващи коктейли и рецепти.

 

За да се получи количеството напитка, препоръчано за рецептата Americano, независимата дюза за вода е проектирана да добавя гореща вода, директно в чашата, върху еспресото.

Функцията Моето меню ви позволява да персонализирате и запазвате количеството за всяка рецепта, според вашите предпочитания.

 

Капацитетът на контейнера за кафе на зърна е 250 гр., каната за мляко е 300 мл, а резервоарът за вода е 2,5 л.

 

 

 

Сензорна технология за смилане

 

Прецизното смилане е от съществено значение за приготвянето на напитки на основата на еспресо, за да се осигури най-добър резултат в чашата.

Прясно смлените зърна отделят наситен аромат и най-голямо количество CO2, което ви позволява да приготвите еспресо с по-плътен крем.Важно е да се уверите, че мелницата е настроена на правилния размер за смилане: частиците, които са твърде фини, ще доведат до бавно, прекалено екстрахирано изстрелване с горчив, изгорял вкус, докато частиците, които са твърде груби, ще доведат до недостатъчно -екстрахирана шот.екстрахирана,слаба,водниста и с кисел вкус.

   

Мелничка от неръждаем метал с 8 настройки

 

Нивата на смилане на машината за еспресо La Specialista Maestro започват от 1 (много фино) до 8 (грубо) и са дефинирани, за да произведат перфектния размер на прах и най-добрия вкус във вашата чаша, в зависимост от вида кафе на зърна, който сте избрали . Всъщност всеки вид кафе на зърна се държи различно при смилане поради различната плътност.

 

Maestro Specialist е оборудван с 4 филтъра (2 филтъра за различни количества кафе на прах и 2 филтъра, предназначени за рецептата Espresso Cool).

 

Филтърът за 1 чаша позволява количество до 12 g кафе на прах и е подходящ за обикновено еспресо или дълго кафе.

 

Филтърът за 2 чаши позволява количество до 20 g кафе на прах и е подходящ за две чаши кафе, двойно и силно ароматизирано кафе за по-голяма чаша или за използване на кафе на зърна с лека степен на изпичане.

 

Филтрите са с една стена, точно като тези, използвани от професионалния бариста в кафенетата.

 

Задайте правилната доза кафе, като завъртите селектора за дозиране на етапи, като започнете от минималното количество, докато достигнете маркировката, посочена във филтъра.

 

Ако сте запалени по кафето, те са предпочитаният вариант, защото позволяват по-голям контрол на екстракцията, а резултатът е плътна напитка, която улавя всички аромати на кафеените зърна.

   

Интелигентна станция за набиване

 

Правилното пресоване на дозата кафе е от съществено значение за оптималното извличане на кафе.

 

Системата "Smart Tamping" гарантира, че тази процедура се извършва равномерно и лесно; просто трябва да натиснете лоста и машината за еспресо ще приложи правилния натиск върху кафето на прах. Идеалното налягане е 15-20 кг, в зависимост от използвания филтър.

   

Активен контрол на температурата


Перфектната екстракция на кафе се нуждае от стабилна температура на инфузия.

Технологията "Active Temperature Control" поддържа температурата на водата по време на целия процес на приготвяне на кафето, за да гарантира оптимална екстракция и идеален резултат в чашата.

Всеки вид кафе се нуждае от специална температура, за да извлече най-добрите вкусове. 5-те температурни профила, предлагани от La Specialista Maestro, позволяват избор на идеалната температура на водата, използвана в процеса на инфузия, в зависимост от избраните кафеени зърна. Избраната температура остава стабилна по време на процеса на приготвяне за оптимално извличане на кафе.

Асортиментите от кафе на зърна, както и цветовете за печене изискват собствена специфична температурна настройка за най-добра екстракция. Например, често се предпочита по-ниска температура за кафе на зърна Robusta и по-ниска за кафе на зърна Arabica.Същото важи за зърна с по-интензивен цвят на изпичане или прясно изпечени зърна в сравнение с дегазираните с времето.

5-те температурни настройки съответстват на температурен диапазон между 90° и 98°C.

Настройка 1: ≃ 90°C

Настройка 2: ≃ 92°C

Настройка 3: ≃ 94°C

Настройка 4: ≃ 96°C

Настройка 5: ≃ 98°C

Това са температурите на водата вътре в термоблока и се различават от температурата на напитката в чашата или температурата, измерена при изтичане на напитката от портафилтъра.

 

Двойна отоплителна система

 

В Специалиста Маестро е оборудван с 2 системи за отопление.

Високоефективният термоблок, предназначен за приготвяне на кафе, постоянно загрява водата за кафе.

Системата за нагряване, предназначена за пара, осигурява идеалната температура за оптимално приготвяне на мляко на пяна.

 

Динамична предварителна инфузия

 

Предварителната инфузия е динамична, тъй като продължителността на този процес е адаптирана към плътността на дозата кафе, за да се гарантира, че цялата повърхност е мокра и еднородна. Това помага да се постигне перфектно извличане всеки път.

 

Ръчно разпенване на мляко със системата My LatteArt

 

За Latte Art текстурата на микропяната и температурата са два елемента, които, когато се комбинират, имат съществена роля за постигане на желания резултат.

За пълно изживяване на бариста можете ръчно да разпените млякото с помощта на дозатора за пара My LatteArt.

С помощта на тази система е много лесно да се получи кадифена и плътна пяна за напитки на млечна основа или фина и плътна пяна, подходяща за лате арт.

За приготвянето на мляко температурата е решаващ елемент, както в началото, така и в края на процеса.

Първото нещо, което трябва да направите, за да осигурите правилно време за текстуриране, е да използвате прясно и студено мляко от хладилника.

Крайната температура също е много важна: когато млякото надвиши 65-70 °C, мазнините, които съдържа, започват да се отделят и това води до загуба на текстура, но и до киселинност на аромата на кафето.

   

Текстурирани напитки, без усилие, с технология за автоматично разпенване на мляко, LatteCrema

 

В Specialista Maestro предлага не само автентично ръчно изживяване, но и простота и удобство, благодарение на напълно автоматичната опция за мляко. Инженерите на De'Longhi са усъвършенствали метода за смесване на въздух, мляко и пара с абсолютна точност, за да създадат фина и компактна млечна пяна. За да имате най-добър резултат в чашата, прясното полуобезмаслено мляко от хладилника е най-добрият избор, защото има най-добро съотношение на протеини и мазнини. Протеините придават консистенция и обем на млечната пяна, а мазнините й придават кремообразна текстура и специфичен вкус.

С технологията LatteCrema рецепти на базата на кафе и мляко като капучино, флет бяло и лате макиато могат да се приготвят без усилие.Системата LatteCrema е проектирана да направи най-добрата млечна пяна, с перфектна плътност и кремообразност, при идеална температура, която продължава до последната капка.

Техниците от лабораторията De'Longhi са извършили няколко теста, които показват, че технологията LatteCrema работи и с растително мляко. Резултатите по отношение на качеството и външния вид може да се различават в зависимост от вида на използваната напитка или марката мляко.

Соята е много подобна по съдържание на протеини и мазнини на полуобезмасленото мляко, така че можете да получите гъста пяна, която не се топи бързо.

Бадемовото мляко е лесно за използване за нагряване и текстуриране.

Овесеното мляко е богато на протеини и фибри. Този вариант е може би най-близък до млечния като текстура и вкус и създава много богата пяна.

Оризовото мляко е „най-лесната“ алтернатива на кравето мляко.

   

Гарафа за мляко със самопочистваща се функция

 

Каната за мляко е с максимален капацитет от 300 мл, снабдена е с 3 нива на разпенване на млякото и функция за автоматично почистване.

За да се гарантира безупречна хигиена, каната има интегрирана система за почистване: активирайте функцията след приготвяне на млякото и всички компоненти, които са влезли в контакт с млякото, ще бъдат почистени с гореща вода и пара.

 

Специализирана система за отопление на млякото

 

Създаването на перфектната млечна текстура ще се превърне в ритуал всяка сутрин.

Ефективността на образуване на пяна е възможна благодарение на нагревателната система, предназначена за млякото, която гарантира, че еспресо машината е винаги готова да започне да разпенва млякото при правилната температура.

   

Височината на чашите и чашите

 

В Specialista Maestro ви позволява да приготвяте любимите си напитки в чаши и чаши с височина до 12 см.

Има и сгъваема поставка за малки чаши и чаши, подходящи за еспресо, с височина до 8 см. Това позволява подаването на кафето да бъде по-близо до чашата, а каймакът на напитките на основата на кафе да бъде постоянен.

   

Аксесоари, включени в пакета:

 

  • Гарафа за автоматично разпенване на мляко;
  • Държачът на филтъра и 4 филтъра (1 единичен филтър, 1 двоен филтър и 2 филтъра, специално проектирани за рецептата Espresso Cool, единичен и двоен);
  • Препарат за отстраняване на котлен камък 100 мл;
  • Сфери против варовик;
  • 2 четки за почистване;
  • Микрофибърна кърпа.

 

Съвети за почистване и поддръжка на машината за еспресо

 

За да удължите живота на машината за еспресо и да получите перфектен вкус в чашата, препоръчваме да използвате аксесоари De'Longhi за почистване и грижа.

 

От съществено значение е декалцирането, което се извършва винаги, когато машината за еспресо поиска.EcoDecalk декалк е силен, бърз, екологичен и съдържа само натурални съставки.

За процеса на декалцификация добавете 100 мл разтвор EcoDecalk към резервоара за вода, напълнете със студена прясна вода и следвайте простите инструкции, посочени в ръководството за потребителя.

 

Сферите против варовик са съвместими с всяка машина за еспресо, оборудвана с резервоар за вода, и са предназначени да предотвратят варовиковите отлагания с течение на времето. Сферите против варовик удължават живота на еспресо машините и в същото време осигуряват качествен резултат в чашата.

Препоръчва се смяна на сферите на интервал от 3 месеца.

 

 

Спецификации

Общи характеристики

Тип Ръчна
Тип монтиране Стандартно
Захранване На зърна
Употреба Домашна
Тип напитка Кафе Еспресо Капучино Лате макиато Flat white Кафе Американо
Брой на приготвяните продукти 8
Система за мляко Ръчна
Брой на дюзите за кафе 2
Ниво на смилане 8
Нива температура 5
Материал мелачка Инокс
Функции Персонализиране на напитката
Включени аксесоари 2 x Четки за почистване Микрофибърна кърпа 1 x Държач за филтър Гарафа за мляко
Цвят Черен Сребрист

Технически спецификации

Мощност 1450 W
Налягане на помпата 19 bar
Капацитет на воден резервоар 2.5 l
Капацитет на отделението за кафе 250 g

Размери

Максимална височина на чашата 12 cm

Производител: DeLonghi

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Зарежда

Зарежда

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Зарежда

Зарежда

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.