EFAYN.RO - Комплект бански за момиче, 3 части, горнище бюстие, къси панталони тип пола, щампа на щастливи сърца, EFAYN, Розово

Очаквана доставка в:

Информация :
  • Получавате 1 точка при плащане с еMAG карта виж повече

  • Право на връщане до 14 дни

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца

53,03 лв.

Предлаган и с доставка от: RRI Rising Investments

eMAG Genius

Зарежда

Зарежда

Информация за продукта

Забележка: Това описание е преведено автоматично на български език.

Комплект бански за момиче, 3 части, горнище тип бюстие, шорти тип пола и подходяща каска, елегантен шик модел, щампа на щастливи сърца, размер 80-100 см, розов, EFAYN

Детските бански са идеален избор за горещите летни дни. Предлагат се в разнообразие от модели и цветове, но в центъра на вниманието са банските за момичета. С весел и младежки дизайн, тези бански костюми внасят нотка радост и чар в заниманията на момичетата по плуване.

Бански костюми за момичета са проектирани по такъв начин, че да предлагат комфорт и свобода на движение по време на водни изживявания. Независимо дали вашето мъниче играе в басейна, забавлява се на плажа или се наслаждава на океанската вода, подходящият бански костюм е от съществено значение, за да му позволите свободно да се наслаждава на летните си приключения.

Облечено в младежки и атрактивен бански, Вашето момиченце ще се чувства прекрасно и ще може да изрази индивидуалността си по време на плажни игри.

Тези костюми могат да бъдат допълнени с допълнителни елементи, за да се създаде завършен вид. Леко и удобно боди може да се комбинира с банския за допълнителна защита от слънцето или за добавяне на нотка елегантност. Освен това аксесоари като шапки, слънчеви очила и плажни сандали могат да завършат летния тоалет на вашето мъниче.

В света на модата и активния начин на живот банските костюми за момичета стават все по-модерни и модерни. Така вашето мъниче може да бъде в крак с актуалните тенденции и да приеме модерна визия дори на басейна или на плажа.

С весел, младежки и бляскав дизайн, тези бански костюми предлагат не само комфорт и свобода на движение, но и добавен стил и елегантност. Независимо от водните дейности, които следват, подходящите бански костюми и аксесоари идеално допълват активния и модерен начин на живот на момичетата.

Информация за продукта:

Бански за момиче, весел шарен десен, 3 части: горнище бюстие, шорти тип пола, каска в тон.

Големите размери имат подвижни гъбички.

Материал: 88% полиестер и 12% спандекс; шевове: 95% полиестер и 5% спандекс.

ДА СЕ ПЕРЕ НА РЪКА, МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА 30˚C - избягвайте химически почистващи продукти, сушилни, белина, много груби повърхности.

МОЛЯ, ВИЖТЕ ТАБЛИЦАТА С РАЗМЕРИ НА ИЗОБРАЖЕНИЯТА НА ПРОДУКТА

Характеристики

Тип продукт Бански
Цвят Розово
Тип бански костюм Цял
Материал Полиестер Еластан
Принт Сърчица
Закопчаване Без закопчаване
Стил гръб U
Детайли 1 x различни каски 1 x Бюстие тип боди 1 х Къси панталонки тип пола

Състав

Подплата 95% полиестер и 5% спандекс

Производител: EFAYN.RO

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Зарежда

Доставка и политика за връщане

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от RRI Rising Investments са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Стартиращо от 2023-02-06 Стойността на таксата за доставка е 10 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.


Политика за връщане

В случай, че желаете да върнете продукти, поръчани от този партньор на eMAG Marketplace, можете да го направите чрез Куриер / Шкафче. Всеки продавач от платформата eMAG може самостоятелно да определи начина, по който приема връщане, така че е важно да се консултирате с този раздел, преди да направите заявка за връщане. По-долу можете да намерите цялата политика за връщане на нашия партньор:

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: rririsinginvestm@emag.bg или тел. +40720766766.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл rririsinginvestm@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на RRI Rising Investments SRL ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на RRI Rising Investments SRL по телефона, номерът за връзка е +40720766766.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: RRI Rising Investments SRL SRL

Адрес: ,

Тел.: +40720766766

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай RRI Rising Investments SRL SRL ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от RRI Rising Investments SRL SRL стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на RRI Rising Investments SRL SRL

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.


Зарежда

Зарежда

Зарежда

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.